ID #1275

Hoe leg ik zelf een koppeling tussen Winkelbeheer en mijn Twitter pagina?

1. Surf naar http://winkelbeheer.cityfashion.be

2. Log in met uw persoonlijke login-gegevens.

3. Klik op de naam van uw winkel.

4. Klik vervolgens in het linkermenu op "Social Media"

5. In het hoofdkader ziet u bovenaan verschillende 'tabs' (Facebook, Twitter, Google+, Youtube,...). Klik op "Twitter".

6. Geef in het voorziene invulvak de gebruikersnaam van uw Twitter pagina in.

7. Uw Twitter pagina wordt nu gekoppeld aan het winkelbeheer. Dit kan enkele minuten duren. De content die u via het winkelbeheer ingeeft, verschijnt nu ook automatisch in de vorm van "Tweets" op uw Twitterpagina.