ID #1205

Hoe kan ik een PDF omzetten naar JPG?

U heeft een afbeelding die u wenst te uploaden met winkelbeheer in PDF aangeleverd gekregen?

In dat geval dient de afbeelding omgezet te worden naar het JPG formaat. Dit kan eenvoudig met behulp van de online dienst http://extract.smallpdf.com/

1. Op deze website kan u een PDF in het vak "Drop PDF here" slepen ofwel kiezen voor "Choose file".
  2. Vervolgens kiest u voor de optie "Extract single images" indien u slechts één of enkele afbeeldingen uit de PDF wilt omzetten naar JPG. Selecteer "Convert entire pages" als u pagina's in zijn geheel wilt omzetten naar JPG.
  3. Nadat de verwerking voltooid is ("Processing..") krijgt u de afbeeldingen uit de PDF te zien. Kies voor "Download as ZIP" om alle afbeeldingen in een zip-bestand te downloaden of klik op een afbeelding om de afbeelding afzonderlijk in JPG te downloaden.