ID #1102

Hoe voeg ik actie/promotie toe?

In deze video-tutorial tonen we u hoe u zeer eenvoudig zelf een nieuwe actie of promotie op uw website/CityFashion profiel kan publiceren. Denk bijvoorbeeld aan een tijdelijke kortingsactie op een merk, het aangeven van soldenkortingen of een Facebookactie. U kan een actie ook bijwerken of even gemakkelijk weer verwijderen.

(Indien u beschikt over een actieve koppeling met uw Facebook fanpagina wordt de actie/promotie tevens automatisch op deze pagina gepost)