ID #1415

Welke service wordt standaard aangeduid in shipping manager voor nationale en internationale zendingen?

Voor wat betreft nationale zendingen, is de toegepaste service (bpack 24h PRO of bpack@bpost) afhankelijk van de gekozen verzendmethode van de consument (levering op adres, levering in een afhaalpunt, levering in een pakjesautomaat). Voor internationale zendingen, wordt door CityFashion bpack World Business voor u geactiveerd (u kan dit zelf wijzigen per zending indien u bpack World Express of bpack World Easy Return voor een bepaalde zending wenst te gebruiken).
Bestaande services en opties uit een eventueel bestaand bpost account, worden niet mee overgenomen naar uw nieuwe account.