ID #1297

Hoe plaats ik een video op mijn Google+ pagina

1. Ga naar Google+ Lokaal terwijl je bent ingelogd bij je Google+ account en zoek naar de locatie.
2. Klik op de naam van het bedrijf om naar de betreffende pagina te gaan.
3. Plaats de muisaanwijzer op het pictogram 'G+' en klik op Foto's.
4. Klik op de uploadknop in de rechterbovenhoek om foto's/video's te uploaden.
5. Upload een foto/video en klik op Publiceren. Je foto's/video's worden openbaar op het web gepost en gekoppeld aan je Google+ naam.