Onderwerpen
ID #1288

Google+ - Een pagina verwijderen

Het verwijderen van een pagina is definitief en kan niet ongedaan worden gemaakt.

Alleen de eigenaar van de pagina kan de Google+ pagina verwijderen. Wanneer je een pagina verwijdert, wordt alles verwijderd: alle inhoud, foto's, video's, het profiel van de pagina en eventuele informatie over wie de pagina heeft gevolgd of beheerd.

Als je je pagina niet wilt verwijderen, kun je het eigendom van de pagina overdragen aan iemand anders.

Een pagina verwijderen die jouw eigendom is:
  1. Zorg ervoor dat je Google+ als je pagina gebruikt.
  2. Kies Instellingen in het hoofdnavigatiemenu van Google+.
  3. Klik op Pagina verwijderen onder aan de pagina 'Instellingen'.
  4. Bevestig dat je deze pagina wilt verwijderen.

Bron: https://support.google.com/plus/answer/1713811?hl=nl 

Labels: -

verwante artikelen: