ID #1252

Google+ - Beheerders toevoegen aan of verwijderen van je pagina

De pagina-eigenaar kan andere mensen uitnodigen de pagina te beheren. Het maximum aantal beheerders per pagina is beperkt tot 50, en per dag kunnen slechts 20 mensen worden uitgenodigd een pagina te beheren.

Alleen een eigenaar kan beheerders toevoegen aan of verwijderen van een pagina. Een beheerder kan zichzelf echter wel van een pagina verwijderen.

Open je opties voor paginabeheer door Pagina's te selecteren in het hoofdnavigatiemenu van Google+ en te klikken op beheerders die zijn gekoppeld aan de pagina die je wilt wijzigen.

Beheerders toevoegen

Als je een beheerder wilt toevoegen aan je Google+ pagina, klik je op Beheerder toevoegen, geef je zijn e-mailadres op of nodig je de persoon uit via zijn profiel en klik je op Uitnodigen.

Op deze pagina worden alle actieve beheerders weergegeven, evenals mensen die zijn uitgenodigd om beheerder te worden. Wanneer een beheerdersuitnodiging wordt geaccepteerd, wordt de eigenaar van de pagina per e-mail op de hoogte gesteld. De eigenaar en alle beheerders kunnen de namen en e-mailadressen bekijken die op deze pagina worden vermeld.

Je kunt lopende uitnodigingen annuleren door te klikken op de X in de rij met de uitnodiging die je wilt verwijderen.

Beheerders verwijderen

Als je een beheerder wilt verwijderen, of jezelf wilt verwijderen als beheerder van een pagina, klik je op de X bij de persoon die je wilt verwijderen.

Wanneer een beheerder is verwijderd, ontvangt zowel de verwijderde beheerder als de pagina-eigenaar hierover een melding met de naam van de persoon die de beheerder heeft verwijderd.

Wanneer je een beheerder verwijdert, kan deze geen administratieve of andere acties meer ondernemen voor die pagina. Alle eerdere berichten, reacties en andere acties van die beheerder blijven echter behouden.

Bron: https://support.google.com/plus/answer/2380626?hl=nl