Onderwerpen
ID #1455

Wat zijn de voordelen van een CityFashion webshop?

U denkt aan een online shop? Wij zijn zo vrij om nog even de voordelen van een CityFashion webshop voor u op te sommen.

 • Een CityFashion webshop is min. 5x goedkoper dan webshops van andere aanbieders.

 • Uw webshop wordt gekoppeld aan het grootste modeportaal van Vlaanderen, inclusief productengids. De CityFashion portaalsite trekt dagelijks meer dan 5.000 bezoekers per dag. Uw online verkoopproducten bereiken zo een zeer groot publiek van potentiële online klanten.

 • In tegenstelling tot Zalando en andere grote e-tailers, trekken we de online koopkracht niet naar één verdeler, maar verspreiden we informatie over online shops van lokale handelaars. Zo steunen we de lokale economie.

 • CityFashion webshops worden zeer goed gevonden in Google. Dankzij uitgebreide Search Engine Optimization boeken we zeer hoge scores voor onze webshops in Google. Ook wanneer consumenten niet via de CityFashion portaalsite zoeken, wordt uw webshop zeer goed gevonden.

 • 90% van de consumenten zoekt online informatie op over producten alvorens aan te kopen. Uw webshop wordt gevonden op basis van uw producten, en niet enkel op naam.

 • CityFashion webshops worden continu up-to-date gehouden met de laatste nieuwe evoluties in Google. Kortgeleden introduceerde Google een nieuw algoritme voor zoekopdrachten: Google Hummingbird. Google houdt nu rekening met de locatie van de gebruiker. CityFashion websites zijn hieraan aangepast.

 • 50% van de online consumenten verkiest een webshop uit eigen regio, waaraan men ook een fysiek bezoek kan brengen. Een CityFashion website wordt ook op basis van locatie zeer goed geïndexeerd door Google.

 • Met een CityFashion website heeft u de optie om een stocksysteem te integreren. Zo worden uw producten automatisch uitgelezen en wordt uw stock steeds correct weergegeven. Er kunnen op deze manier nooit bestellingen worden geplaatst voor producten die niet meer voorradig zijn.

 • CityFashion webshops komen inclusief CityFashion Desktop, een ‘all inclusive’ platform om uw online shop en uw online verkoopproducten te beheren.

 • CityFashion maakt gebruik van Data Highlighter voor uw online shop. Dankzij Data Highlighter worden ‘tags’ toegevoegd aan uw producten en zal Google uw gegevens aantrekkelijker en op nieuwe manieren presenteren in zoekresultaten en andere producten, zoals bv. Google Kennisgrafiek.

 • U heeft de mogelijkheid om gratis ‘Do It Yourself’-nieuwsbrieven te versturen met de CityFashion Desktop tool. Hiermee zet u uw online verkoopproducten snel en efficiënt in de kijker, aangepast aan de omstandigheden. Schijnt de zon? Dan zet u op 1, 2, 3 uw zomerproducten in de kijker.

 • Uw webshop is gelinkt aan uw sociale media kanalen zoals Facebook, Google+, Twitter,...

 • CityFashion webshops zijn voorzien van Google Analytics en Webmaster Tools om het zoekgedrag van bezoekers op uw pagina te analyseren. Zo kan u uw online verkoopproducten beter afstellen op de noden van uw doelpubliek.

 • CityFashion beschikt over S.E.O. expertise en is Google certified partner sinds 2008.

U merkt het al. Met een CityFashion webshop beschikt u over een technologisch volledig up-to-date online winkel waarmee u de verkoop in uw fysieke winkel kan ondersteunen. Zo bent u beter gewapend tegen de steeds toenemende digitalisering van het retaillandschap.

60% van de Belgen kocht reeds online, en dit cijfer zal in de toekomst enkel stijgen. Van deze 60% wordt 89% trouwe klant en 24% koopt maandelijks. De populairste online verkoopproducten zijn kleding, accessoires en schoenen, maar ook de verkoop van  beauty producten, juwelen en lingerie zit in de lift. Belgen spenderen gemiddeld €2040 per jaar in online shops. Zeer belangrijk voor lokale retailers is dat 50% van de online kopers een webshop verkiest uit eigen regio, waaraan ze ook fysiek een bezoek kunnen brengen. (Bron: http://www.comeos.be)

Uw vindbaarheid in Google is onze zorg! Want zeg nu zelf, wat heeft u aan een webshop als deze niet wordt gevonden door uw doelpubliek?

Labels: -

verwante artikelen: