Onderwerpen
ID #1449

Hoe kan ik reeds aangemaakte kortingscodes (laten) aanpassen?

U kan de reeds aangemaakte cadeaubonnen of kortingscodes op het CityFashion Platform door CityFashion laten aanpassen. Gelieve met het volgende rekening te willen houden:

  • Geef uw gewenste aanpassing minimaal 2 werkdagen op voorhand aan ons door, zodat er nog de mogelijkheid is om uw eventuele feedback door ons te laten verwerken.
  • De kortingscode moet uniek zijn over het hele CityFashion Platform. Heeft een andere klant al dezelfde kortingscode in gebruik, dan moet u een nieuwe code kiezen.
  • De kortingscode bestaat altijd uit exact 8 alfanumerieke (letters + cijfers) tekens. Niet meer, niet minder.
  • De kortingscode werkt pas na bevestiging van ons. Gelieve daarom nog geen mailing met de nieuwe kortingscode naar uw klanten te versturen, voordat u van ons de bevestiging heeft ontvangen dat de kortingscode correct is aangepast.
  • Wij zullen de door ons gespendeerde tijd voor het aanpassen van de kortingscode bij u in rekening brengen (uurtarief: € 90 excl. btw). Wanneer u ons, rekening houdend met bovenstaande richtlijnen, een correcte kortingscode aanlevert dan bedraagt de geschatte aanpassingstijd ongeveer 15 minuten.

Labels: -

verwante artikelen: