ID #1424

Waarom staat er bij de prijs van een product op mijn webshop de indicatie "VANAF" ?

Een product op uw online shop kan verschillende versies bevatten (bijvoorbeeld verschillende maten).

Wanneer de prijs van de verschillende versies niet identiek is dan tonen we een vermelding "VANAF" bij de prijs van het product. Wanneer de consument een versie selecteert zal de prijs van de geselecteerde versie getoond worden.

Belangrijk is dus dat indien u het woord "VANAF" niet wenst weer te geven dat de prijzen van de verschillende versies exact hetzelfde worden doorgegeven. Let op dat ook versies uit stock in rekening worden genomen hierbij.

Wanneer alle versies van het product, ongeacht de stock, identiek dezelfde prijs hebben zal "VANAF" niet meer getoond worden voor de prijs.