Onderwerpen
ID #1414

Korting op bpost internationaal via CityFashion

Samen sterker; dat bewijst CityFashion hier nog maar eens mee. Door ons te verenigen, kan u nu van gelijkaardige voordeeltarieven als de grote e-commerce bedrijven gebruik maken: 35% korting nationaal (tot 20kg) en 25% korting internationaal (tot 30kg)!

Check hier uw CityFashion voordeeltarieven* voor internationale zendingen en merk dat u 25% voordeliger uit bent, in vergelijking met de standaardtarieven van bpost voor dezelfde services.

*Tarieven exclusief BTW. BTW 21% vanaf 02/08/2017, van toepassing op alle producten en diensten uitgezonderd COD toeslag. Ophaalkosten niet inbegrepen. De prijzen van bpost zijn gebaseerd op 100 pakketten per jaar. 
Voor alle internationale services geldt nog een brandstoftoeslag, afhankelijk van de evolutie van de olieprijzen. Deze toeslag is een percentage van het verwachte tarief voor de pakketten (optionele diensten niet inbegrepen) en wordt berekend op basis van het trimestriële gemiddelde van de contante koers (ARA) in Rotterdam (in USD) voor een gallon kerosine (bpack World Express) / diesel (bpack World Business / bpack World Easy Return). De eventuele tariefverhoging varieert per schijf van 0,5% tot maximaal 10%.

Extra informatie over de mogelijke internationale verzendservices van bpost, waarbij u van de voordeeltarieven van CityFashion gebruik kan maken. 


bpack World Business

De standaardoplossing voor internationale zendingen, waarbij de handtekening is inbegrepen. Deze service combineert een goede dienstverlening met een voordelige prijs voor het verzenden van uw internationale pakketten naar ruim 220 landen en regio’s. 
De belangrijkste voordelen van bpack World Business op een rijtje:

 • Levering van uw documenten of goederen in meer dan 220 landen en regio’s.
 • Levering geschiedt al na 2 à 3 werkdagen in de buurlanden; na 3 à 5 werkdagen in de meeste landen van de EU en na 4 à 8 werkdagen in de rest van de wereld.
 • U hebt met bpack 1 partner voor zowel uw nationale als uw internationale zendingen. De zendingen gaan met het bpost netwerk en worden uitgeleverd in het land van bestemming aan de lokale postdiensten. Efficiënt en kostenbesparend!
 • Dankzij het online traceersysteem e-Tracker en de barcode van uw pakket weet u op ieder moment waar uw pakket zich bevindt. Zo kan u de klant / bestemmeling van het pakket altijd snel op de hoogte brengen van de status van zijn pakket.


bpack World Express

Bpack World Express is dé oplossing als u op zoek bent naar een snelle, efficiënte en veilige formule voor de verzending van uw belangrijke, dringende internationale pakketten.
Uw voordelen: 

 • Levering van uw documenten en goederen in meer dan 220 landen en regio’s.
 • Expresbehandeling van uw pakketten: van bij de afhaling tot de levering. Bpost werkt hiervoor samen met koerierdiensten, zoals oa. DHL, DPD, ... .
 • Exprestermijnen worden gegarandeerd.
 • Dankzij het online traceersysteem e-Tracker en de barcode van uw pakket weet u op ieder moment waar uw pakket zich bevindt. Zo kan u de klant / bestemmeling van het pakket altijd snel op de hoogte brengen van de status van zijn pakket.


bpack World Easy Return

Met deze internationale ‘terug naar afzender’-service van bpack maakt u het mogelijk dat uw klant / de geadresseerde van uw internationale zendingen, de producten en goederen indien hij / zij dat wenst op uw kosten en vanuit eender welk lokaal postkantoor naar u kan terugsturen. Bpack World Easy Return voorziet de mogelijkheid dat u als afzender een retourlabel kan bijvoegen bij uw zending naar het buitenland.
De kenmerken: 

 • De tarieven voor deze service zijn identiek aan de bpack World Business tarieven.
 • Uw pakket wordt u door uw klant vanuit een lokaal postkantoor terugbezorgd.
 • U kan uw pakket op de heenreis naar uw klant eenvoudig volgen tot en met de uitreiking aan uw klant / de bestemmeling van het pakket via het online traceersysteem e-Tracker. Indien u de barcode van deze zending vervolgens koppelt aan de barcode van de retourzending, kan u het pakket zelfs opvolgen tot wanneer het terug in uw bezit is.
 • U kan het bpack World Easy Return-etiket ter beschikking stellen aan uw klant, ofwel door het direct al mee te sturen met de heenzending ofwel door dit achteraf aan de klant te bezorgen.
 • Check de lijst met beschikbare landen voor deze retourdienst via deze link. 


Optionele extra’s voor internationale zendingen: insurance

- International insurance (basic): 
De instapformule voor een verzekering die de inhoud van uw zendingen dekt in geval van beschadiging of verlies. Dekking tot een maximumbedrag van 500 euro; dekking bij documenten tot maximaal 15 euro. 
Prijs: 1,5 euro / pakket binnen de EU.

- International insurance voor hogere pakketwaarden: 
Een verzekering die de inhoud van uw zendingen dekt in geval van beschadiging of verlies, tot een maximumbedrag van 25.000 euro.
Prijs afhankelijk van pakketwaarde en land van bestemming.

Elke zending (nationaal en internationaal) moet voorzien zijn van een label. Dit kan u printen door middel van een standaardprinter. U hoeft dit niet via bpost te doen.

Shipping Manager

Beheer uw internationale zendingen met de handige tool bpost ‘shipping manager’

Surf voor meer informatie naar > http://www.bpost.be/shippingmanager

Contactgegevens bpost
Email: 
Tel: 02 201 11 11

Labels: -

verwante artikelen: