Onderwerpen
ID #1403

Hoe kan ik 360-graden productfoto's tonen in mijn webshop?

Het is mogelijk om een 360-graden vertoning van uw producten toe te voegen aan uw webshop. De gewone afbeelding met zoom-functionaliteit wordt dan in de productpagina vervangen door een component die verschillende foto's na elkaar toont om zo een 360-graden indruk van uw product te tonen.

Er zijn een aantal vereisten om dit te kunnen activeren:

  • U hebt minstens 16 foto's nodig om een vlotte 360-graden vertoning te bekomen.
  • Afbeeldingen levert u aan in minstens 1000x1000 px grootte. Zo is de "zoom” optimaal. De afbeeldingen mogen ook groter zijn. De afbeeldingen moeten aangeleverd worden in JPG-formaat met kleurprofiel RGB en DPI 72 of 96.
  • De foto's moeten met een volgnummer doorgegeven worden, daar de foto's in volgorde getoond worden om een vloeiende 360-graden vertoning te bekomen.
  • De component wordt geactiveerd voor uw volledige webshop. Indien u producten wilt tonen zonder 360-graden vertoning, dan dient u minder dan 16 foto's te koppelen aan dit product en zal de standaard vertoning gebruikt worden.
  • U dient aan de CityFashion-klantendienst door te geven dat de 360-graden vertoning geactiveerd moet worden. Best kondigt u dit op voorhand aan, zodat dit ingepland kan worden om te activeren tegen dat u klaar bent met alle foto's op te laden.
  • Indien u een koppeling hebt met uw stock-/kassasysteem en uw webshop bij CityFashion, neemt u best eerst contact op met de leverancier van uw stock systeem om te horen hoe u minstens 16 foto's kunt koppelen aan een product en ook de volgorde correct bepalen. Indien u gebruik maakt van het CityFashion-winkelbeheer voor het beheer van uw online shop, neemt u rechtstreeks contact op met de CityFashion-klantendienst.

Labels: -

verwante artikelen: