ID #1386

Online Shop - Ondersteunde Koppelingen

Indien u een online shop hebt bij Cityfashion, kan u een koppeling laten leggen tussen uw kassa-/stocksysteem en de online shop. Deze koppeling is momenteel mogelijk voor onderstaande kassa-/stocksystemen:

Indien u een kassa-/stocksysteem op maat hebt of indien CityFashion geen standaard koppeling ondersteunt voor uw kassa-/stocksysteem, kunnen uw producten geïmporteerd en gesynchroniseerd worden dmv een gestandardiseerd XML document. Lees meer

Referenties en koppelingen laatst geupdate op: 5 juni 2018.