Onderwerpen
ID #1380

Hoe verwerkt u nieuwe orders vanuit het CityFashion platform zonder automatische koppeling met uw kassasysteem?

Uw producten kunnen we automatisch uitlezen en uploaden naar het CityFashion platform, waar klanten ze online kunnen bestellen. Maar wanneer er nog geen terugkoppeling is vanuit het online CityFashion platform naar uw eigen kassasysteem, dan zal u nieuwe orders nog handmatig moeten verwerken.

Dit is evenwel makkelijk te realiseren.Vanuit het platform ontvangt u automatisch een e-mail met PDF in bijlage, waarop u de details van de nieuwe bestelling kan vinden. U moet vervolgens zelf nog de order in uw kassa- of stocksysteem invoeren, zodat deze bestelling intern verder kan verwerkt worden.

Er is wel al een automatische terugkoppeling van de bestellingen op het CityFashion platform en uw eigen stockbeheersysteem wanneer u werkt met 1 van de onderstaande stock- of kassasystemen:

  • ‘GemShop’ van WASP
  • 'Shoeman' van Dirmacom
  • Koppeling op maat via XML > meer info

Bij deze stock- of kassasystemen hoeft u zelf geen enkele actie meer te ondernemen om uw order in uw eigen systeem te verwerken! Wij streven ernaar om in de toekomst ook andere stocksystemen, die bij veel van onze klanten actief zijn, automatisch te koppelen.

Labels: -

verwante artikelen: