ID #1154

Hoe maak ik een Apple ID aan?

Klik hier om een Apple ID en wachtwoord te maken. Voer uw e-mailadres en alle andere gevraagde velden in. Het e-mailadres wordt uw Apple ID-gebruikersnaam.

Een Apple ID is uw gebruikersnaam voor alles wat u met Apple doet: winkelen in de iTunes Store, iCloud inschakelen op al uw apparaten, iets kopen in de Apple Online Store, een reservering maken bij een Apple Retail Store, toegang krijgen tot de Apple Support-website en nog veel meer.

Lees het privacybeleid van Apple