ID #1373

Registratie nieuwe domeinnamen en mailboxen

Om ons verder te kunnen toeleggen op onze core-business, verkoopt CityFashion vanaf 2015 geen domeinnamen en mailboxen meer. Klanten die reeds een CityFashion mailbox of domeinnaam hebben, blijven we uiteraard wel van de nodige aanpassingen en uitbreidingen voorzien.
Wilt u een domeinnaam vastleggen en/of hieraan een mailbox koppelen, dan verwijzen we u graag door naar hostpartijen zoals Combell, Hostbasket, Nucleus, enz. Weet u niet precies wat u aan hen moet vragen of welke informatie u moet overleggen? Dan zullen wij u de informatie doorsturen, zodat u deze aan uw gekozen hostpartij kan sturen om de instellingen aan te passen.
Heeft u vragen met betrekking tot de installatie van uw mailbox(en)? Dan kan u terecht bij de leverancier (Combell, Hostbasket, Nucleus, enz) waar u uw domeinnaam en mailbox hebt besteld. Bijkomende hulp om uw mailbox op uw computer of bijvoorbeeld smartphone te installeren, kan u altijd via uw IT-leverancier inroepen.