ID #1324

Hoe stel ik een handtekening in?

Indien u een e-mailoplossing bij CityFashion heeft niet op basis van Google Mail kan u een handtekening instellen via de webinterface van de mailbox. Deze kan u vinden via http://webmail.(uw domeinnaam).(extensie) bijvoorbeeld http://webmail.mijndomeinnaam.be. Volg daarna deze stappen:

Stap 1: Log in met uw e-mailadres en wachtwoord

Stap 2: Bovenaan in het menu klikt u op Settings (tussen "Folders" en "Help")

Stap 3: Onderaan vindt u dan het invulveld voor "Email Signature". Hier vult u de tekst in die u als handtekening wenst te gebruiken.

Stap 4: Scroll naar boven en klik aan de linkerkant op "Save settings"