ID #1142

CityFashion Mail

CityFashion biedt een professionele emailoplossing aan op basis van Google Mail for Business. Voor klanten die bij CityFashion een website of webshop besteld hebben, is de verhuis van de domeinnaam en de daaraangekoppelde mailboxen verplicht*. Alleen door zowel website, mailbox en domeinnaam bij ons onder te brengen, kan CityFashion u het beste verder helpen met oog op een goede SEO-score, SPAM-preventie, ... .

CityFashion Mail via Google Mail

Het opzetten van de instellingen en mailboxen voor uw winkel kost éémalig €45,00 excl BTW. Per mailbox kost het per maand €8,00 excl BTW voor opslag, onderhoud en ondersteuning. Per mailbox hebt u 30GB opslag ruimte (gedeeld met eventueel gebruik van Google Drive) en kan u onbeperkt aantal email-aliassen aanvragen. Een email-alias is een extra email-adres dat aan dezelfde mailbox of gebruiker gekoppeld wordt.

Installatie op een PC of laptop

U kan ervoor kiezen om uw nieuwe emailaccount(s) zelf in te stellen. Indien u wenst dat CityFashion voor u de installatie op uw PC of laptop doet, dan kan dit zelfs vanop afstand door gebruik te maken van CityFashion Desktop: dergelijke installatie kost u €25,00 per mailbox per PC excl BTW. CityFashion zet dan ook uw email in uw emailprogramma over naar de nieuwe mailbox.

Installatie op een mobiel toestel

U kan ervoor kiezen om uw nieuwe emailaccount(s) zelf in te stellen: klik hier voor een handleiding om in te stellen op Apple iOS toestellenIndien u wenst dat CityFashion voor u de installatie op uw mobiel toestel doet, dan kan dit enkel door een afspraak te maken met het CityFashion Support Team en even langs te komen op ons kantoor: dergelijke installatie kost u €25,00 per mailbox per mobiel toestel excl BTW. Het is niet mogelijk om op een mobiel toestel ouderen mailberichten over te zetten naar de nieuwe mailbox: dit moet via een PC / laptop.

CityFashion Mail Forwarding

Indien u geen mailbox bij CityFashion wenst, bieden wij aan om uw email gratis door te sturen naar een ander email adres. De hieraan gekoppelde mailbox wordt NIET beheerd door CityFashion.

* er zijn uitzonderingen: indien u denkt hiervoor in aanmerking te komen, gelieve contact op te nemen met de technische dienst van CityFashion via dev@cityfashion.be of op het nummer 011/36.00.38.