ID #1114

Inloggen via webmail

Indien u problemen heeft met uw e-mailclient of uw mails op een andere computer wilt raadplegen kan u hiervoor terugvallen op webmail. Deze dienst wordt aangeboden bij het registreren van een domeinnaam en e-mailaccounts via CityFashion.

Volg deze stappen om je e-mails te raadplegen via Webmail:

1. Surf naar webmail.jouwdomeinnaam.be (Bijvoorbeeld webmail.cityfashion.be)

2. Log-in met uw e-mailadres & wachtwoord. (aan de andere instellingen hoef je niets te wijzigen)

Je bent nu ingelogd via webmail en kan uw e-mails lezen en versturen via deze service.