Onderwerpen
ID #1061

Wat doet CityFashion om spam te voorkomen?

WAT DOET CITYFASHION?

 

1. Spam-score

CityFashion houdt rekening met de strikte regels omtrent mailings. Wij stellen onze mailings op zodat ze een uiterst lage spamscore krijgen. Deze spamscore bepaalt in welke mate je e-mail kans maakt om als spam beschouwd te worden.

2. Monitoring

Onze mailservers worden continue gemonitord en wij nemen alle nodige maatregelen om te voorkomen dat onze e-mails als spam beschouwd worden. Onze mailservers worden bijna altijd beoordeeld met maximale score van 100%.

 

3. Systematisch uitzenden nieuwsbrief

De nieuwsbrieven worden in kleine delen uitgestuurd zodat niet alles op hetzelfde ogenblik wordt uitgestuurd en de kans bijgevolg ook kleiner is om bestempeld te worden als spam.

 

4. Balans afbeeldingen – tekst

CityFashion houdt rekening met een perfecte balans tussen afbeelding en tekst in nieuwsbrieven. Door deze balans toe te passen wordt de kans om als spam herkend te worden beduidend lager.

 

5. Balans hyperlinks – tekst

CityFashion creëert een perfecte balans tussen hyperlinks en tekst in je nieuwsbrief waardoor we een maximale click-rate willen bereiken.

 

6. Google trends data

Bij het opstellen van nieuwsbrieven houden wij rekening met statistieken uit Google Trends. Deze statistieken geven inzicht op welk moment en met welke frequentie naar een bepaald woord werd gezocht met Google. Dit maakt het mogelijk om te bepalen welke termen zeker in je nieuwsbrief en diens onderwerpregel moeten voorkomen, en dit om zo je open-rate zo hoog mogelijk te maken.

Lees het volledige document over SPAM. 

Labels: -

verwante artikelen: