ID #1311

Wat zijn de spamrichtlijnen omtrent Bounces

E-mailadressen die een Hard Bounce opleveren worden onmiddellijk verwijderd uit uw e-mailadressenbestand. E-mailproviders zoals Gmail en Hotmail tillen er zeer zwaar aan wanneer u e-mails naar deze afzenders blijft versturen na een Hard Bounce.

Soft Bounces, bijvoorbeeld omwille van een volle mailbox of een 'Out Of Office' instelling, worden afhankelijk van de oorzaak meermaals getest, en zullen dus niet meteen uit uw e-mailadressenlijst verdwijnen.

Spam e-mail wordt steeds strenger aangepakt. Daarom worden deze richtlijnen in samenspraak met onze partner Elastic Email streng toegepast.