ID #1336

Hoe wordt het meest populaire product op mijn webshop bepaald?

Het meest populaire product wordt bepaald aan de hand van een simpele optelsom van het aantal bestellingen van dit product dat effectief geplaatst wordt, en het aantal keer dat dit product in het 'winkelmandje' werd geplaatst in de bestelmodule van uw webshop. Producten die in het winkelmandje worden geplaatst, worden pas meegeteld wanneer er ook effectief naar de betaalpagina wordt verdergeklikt.

Het meest populaire product is dus het product dat het vaakst aangekocht wordt, of waar gebruikers het meeste interesse voor tonen. Bij een nieuwe webshop, wanneer er nog geen producten werden besteld of in het winkelmandje werden geplaatst, wordt het meest populaire product ad random gekozen.