ID #1090

Hoe stuur ik bestanden door via WeTransfer?

1. Surf naar https://www.wetransfer.com/
  2. Accepteer de voorwaarden van WeTransfer
  3. Klik op 'Voeg bestanden toe' om je bestanden te selecteren die je wilt doorsturen
  4. Zoek en selecteer je bestanden (je kan meerder bestanden selecteren door SHIFT of CTRL ingedrukt te houden of door de bestanden in een 'zip' door te sturen)
  5. Vul het e-mailadres van de ontvanger in
  6. Vul je eigen e-mailadres in(je ontvangt een melding bij het openen door de ontvanger)
  7. Vul een persoonlijk bericht in (niet verplicht)
  8. Klik op Transfer

Indien dit correct is uitgevoerd, krijg je een melding dat de bestanden succesvol zijn doorgestuurd.