ID #1463

Welke cookies worden gebruikt op mijn website/webshop via cityfashion?

Op uw cityfashion website of webshop wordt in beperkte mate gebruikt gemaakt van cookies. We lijsten het gebruik ervan even voor u op:

WEBSITE

Heeft u enkel een website via cityfashion? Dan is het plaatsen van cookies beperkt tot 3rd party cookies zoals Google Analytics en Google Translate.

WEBSHOP

Heeft u een webshop via cityfashion? Dan plaatsen we volgende cookies:

1. Google Analytics en Google Translate
  2. Identificatie (tenderId) van de bestelling (winkelmandje) tijdens het checkout proces.
  3. No-cache cookie om ervoor te zorgen dat tijdens het checkout proces geen gecachte versie van een pagina weergegeven wordt.
  4. Session / user / token cookie combinatie die gebruikt wordt als een gebruiker zich inlogt via "Mijn account". Deze combinatie is uniek voor een gebruikerssessie.

Uit deze cookies kunnen wij geen persoonsgegevens afleiden en met deze gegevens wordt verder ook niets gedaan. De cookies worden enkel geplaatst om functionele redenen. Ze zijn essentieel in het brengen van een gebruikerservaring die als standaard aanzien wordt binnen de sector.