ID #1454

Hoe schakel ik de pop-up blocker van mijn web browser uit?

Elke moderne webbrowser is uitgerust met een pop-up blocker. Die voorkomt dat pop-ups uw surfervaring verstoren. Wil u echter een Facebook-koppeling tot stand brengen, dan moeten pop-up blockers uitgeschakeld zijn. Hieronder leest u hoe u dat doet in uw browser.

Hoe schakel ik de pop-up blocker uit in Internet Explorer?
- Klik rechtsboven op het tandwiel icoon en kies Internetopties.
- Ga naar het tabblad Privacy.
- Bij Popup-blokkering kun je de blokkering inschakelen of uitschakelen.

Hoe schakel ik de pop-up blocker uit in Mozilla Firefox?
- Ga in het menu naar Extra - Opties.
- Ga naar het tabblad Inhoud.
- Bij Pop-upvensters blokkeren kun je de blokkering in- of uitschakelen.

Hoe schakel ik de pop-up blocker uit in Chrome?
- Klik rechtsboven op het streepjes icoon en kies Instellingen.
- Klik onderaan de pagina op Geavanceerde instellingen weergeven.
- Klik bij Privacy op Instellingen voor inhoud.
- Bij Pop-ups kun je de blokkering inschakelen of uitschakelen.

Hoe schakel ik de pop-up blocker uit in Safari?
- Klik linksboven op Safari en kies Voorkeuren.
- Ga naar Beveiliging.
- Bij Webmateriaal vinkt u ‘Blokkeer pop-upvensters’ uit

Hoe schakel ik de pop-up blocker uit in Microsoft Edge?
- Selecteer het pictogram Meer acties (…) en selecteer Instellingen.
- Blader omlaag in de lijst en selecteer ‘Geavanceerde instellingen weergeven’.
- Zet ‘Pop-ups blokkeren’ op Uit.