Onderwerpen
ID #1379

Roadmap cityfashion

cityfashion staat voor transparantie en dat willen we ook volgen in onze roadmap. Op deze pagina houden wij u up-to-date betreffende de uitbreidingen aan ons platform. Let wel: Deze planning is een indicatie en onderhevig aan wijzigingen. Deze planning bevat de grotere pijlers en is zeker niet beperkt tot alle suggesties die we reeds ontvangen hebben van onze klanten. Los van deze planning blijft cityfashion ook continu verbeteringen aanbrengen aan het platform. Contacteer ons indien u verdere vragen of opmerkingen heeft hieromtrent via een e-mail naar info@cityfashion.be.

 

1. Algemeen - Upgrade serverinfrastructuur


Door het toenemende succes van cityfashion.be was onze serverinfrastructuur, sneller dan verwacht, aan een upgrade toe. Daarom heeft ons technical team een volledig nieuwe architectuur geïmplementeerd in Mei 2015. 

Om het in mensentaal uit te drukken: we hebben onze VW motoren vervangen door Porsche Turbo motoren.

We blijven prioriteit geven aan verdere verbeteringen aan onze serverinfrastructuur en volgen dit actief op.

 

2. Algemeen - Uitbreidingen op verzoek


Contacteer onze klantendienst via info@cityfashion.be indien u meer info wenst over een bepaalde uitbreiding op maat voor uw website/webshop.

We blijven prioriteit geven aan verdere verbeteringen aan het cityfashion platform en volgen dit actief op.

 

Reeds gelanceerd:

 

16. Productengids - Optimalisatie zoeksnelheid


In deze stap worden verbeteringen aangebracht m.b.t. de snelheid van zoeken en filteren op de productengids.

Beschikbaar sindsEind maart 2017

 

15. Online shop - Optimalisatie zoeksnelheid


In deze stap worden verbeteringen aangebracht m.b.t. de snelheid van zoeken en filteren op uw webshop.

Beschikbaar sindsEind maart 2017


14. Productengids - Opsplitsing man/vrouw/kinderen


In deze stap wordt er een opsplitsing voorzien op de productengids tussen producten voor mannen, vrouwen en kinderen.

Beschikbaar sinds: Begin oktober 2017


13. Online shop - Integratie Multisafepay


Mogelijkheid om betalingen voor de online shop af te handelen via https://www.multisafepay.com/

Beschikbaar sinds: Eind juli 2017

 

12. Online shop - In de kijker


Mogelijkheid om producten in de kijker te plaatsen op de homepagina van uw webshop. Enkel beschikbaar voor nieuwe template. Contacteer de klantendienst via info@cityfashion.be voor meer informatie hieromtrent.

Beschikbaar sinds: Midden juni 2017

 

11. Productengids - Vernieuwde website


De nieuwe huisstijl van cityfashion is toegepast op onze productengids. Bekijk onze vernieuwde website op http://www.cityfashion.be!

Beschikbaar sinds: Eind april 2017


10. Productengids - Shop the look


Deze uitbreiding zorgt ervoor dat de looks uit uw lookbook, indien gekoppeld aan producten uit uw online shop, visibiliteit gaan krijgen op onze productengids. Consumenten kunnen op die manier via uw online shop de volledige look bestellen. U kan deze looks bekijken via https://www.cityfashion.be/be/nl/belgie/looks. Wij wachten hiervoor ook nog op meer content vanuit de online shops van onze klanten. Wij raden u dus aan om looks toe te voegen en de producten uit die looks te koppelen via de online shop module van het CityFashion Winkelbeheer.

Beschikbaar sinds: Midden januari 2017

 

9. Online Shop - Shop the look


Deze uitbreiding zorgt ervoor dat u collectiefoto's van het lookbook kan koppelen aan uw online shop producten. Op die manier kan een consument via uw online shop de volledige look bestellen.

Beschikbaar sinds: Eind juni 2016

 

8. Nieuwsbrieven - Automatisch verzenden


Deze uitbreiding zorgt ervoor dat doe-het-zelf nieuwsbrieven automatisch verzonden kunnen worden, zonder dat er daarvoor nog een manuele controle van onze technische dienst nodig is. Door deze aanpassing zal u ook op niet-werkdagen, en de huidige dag, een nieuwsbrief kunnen inplannen vanuit het CityFashion Winkelbeheer.

Beschikbaar sinds: Midden juni 2016


7. Website/webshop - Responsive design


Deze uitbreiding zorgt ervoor dat uw website/webshop automatisch aangepast wordt voor mobiele toestellen om zo de gebruiker een betere gebruikerservaring te kunnen bieden.

Beschikbaar sinds: Begin juni 2016


6. Website/webshop - Sliding banner (slides)


Deze uitbreiding zorgt ervoor dat er aan elke CityFashion website/webshop slides kunnen toegevoegd worden via het CityFashion Winkelbeheer. Deze slides worden getoond op de homepagina van uw website/webshop.

Beschikbaar sinds: Eind februari 2016

 

5. Website/webshop - Instagram


Deze uitbreiding zorgt ervoor dat er ook een link naar Instagram getoond kan worden op uw website/webshop naast de iconen van Facebook, Google+, Pinterest, Twitter en Foursquare.

Beschikbaar sinds: Midden november 2015

 

4. Online shop - Aanpassingen soldenperiode


Deze uitbreiding zorgt ervoor dat er betere ondersteuning komt in de webshop tijdens de soldenperiodes. Dit is een verzameling van suggesties die wij ontvingen tijdens vorige soldenperiodes.

Beschikbaar sinds: Juli 2015

 

3. Productengids - Responsive design


Deze uitbreiding zorgt ervoor dat de CityFashion productengids automatisch aangepast wordt voor mobiele toestellen om zo de gebruiker een betere gebruikerservaring te kunnen bieden.

Beschikbaar sinds: Juli 2015

 

2. Online shop - Invoicing


Deze uitbreiding zorgt ervoor dat er automatisch facturen aangemaakt worden van bestellingen op uw webshop.

Beschikbaar sinds: Juni 2015

 

1. Algemeen - Upgrade serverinfrastructuur (1)


Door het toenemende succes van Cityfashion.be was onze serverinfrastructuur, sneller dan verwacht, aan een upgrade toe. Daarom heeft ons technical team een eerste deel van een volledig nieuwe architectuur geïmplementeerd. 

Om het in mensentaal uit te drukken: we hebben onze VW motoren vervangen door Porsche Turbo motoren. De infrastructuur verbeteren blijft onze topprioriteit.

Beschikbaar sinds: Mei 2015

Labels: -

verwante artikelen: