ID #1375

Beleid mbt browser ondersteuning (Browser support policy)

CityFashion ondersteunt de volgende browsers:

• Chrome (Google)
  • Internet Explorer (Microsoft)
  • Firefox (Mozilla)
  • Safari (Apple)

We bieden constante ondersteuning voor de huidige en de vorige grote releases van Chrome, Firefox, Internet Explorer en Safari. Telkens wanneer een nieuwe versie wordt uitgebracht, ondersteunen we die versie en stoppen we met het ondersteunen van de op twee na laatste versie.
CityFashion doet er alles aan om websites en webapplicaties te ontwikkelen die verder gaan dan traditionele software. Onze engineeringteams maken gebruik van de nieuwe mogelijkheden die moderne, actuele browsers bieden. Daarom hebben we besloten alleen moderne browsers te ondersteunen, die ook betere beveiliging en prestaties leveren.

Dit beleid is gangbaar en wordt tevens gevolgd door grote Internetbedrijven zoals oa Google, Facebook, Youtube en nog vele anderen.

Concrete versies die ondersteund worden per browser:

Browser Huidige versie Vorige versie
Chrome (Google) 70
(Windows en OSX)
69
(Windows en OSX)
Internet Explorer (Microsoft) 11.0.95
(Windows)
11.0.94
(Windows)
Edge (Microsoft) 18
(Windows)
17
(Windows)
Firefox (Mozilla) 63
(Windows en OSX)
62
(Windows en OSX)
Safari (Apple) 12
(OSX & iOS12)
 11
(OSX & iOS11)

Deze pagina werd laatst bijgewerkt op 30 november 2018.

Bekijk ook zeker de website "Outdated Browser" voor meer info.