ID #1274

Hoe maak ik een Twitter account aan?

1. Surf naar www.twitter.com. Aan de rechterkant van de pagina ziet u een een 'sign up' formulier met de titel "Nieuw op Twitter? Registreer nu". Om een twitteraccount aan te maken dient u dit formulier in te vullen en op "Registreren op Twitter" te klikken. Geef uw volledige naam, een geldig e-mailadres en een wachtwoord op.

2. Op de volgende pagina kan u een gebruikersnaam opgeven in het vak "Kies je gebruikersnaam". Indien de gebruikersnaam die u koos reeds bezet is, wordt er automatisch een suggestie gegeven. Wanneer alles correct is ingevuld klikt u op "Mijn account aanmaken".

3. Vervolgens komt u op de verwelkomingspagina terecht. Op deze pagina vindt u een korte uitleg over "tweets". Klik op "volgende" om verder te gaan.

4. Hierna kan u uw profiel beginnen vervolledigen met onderwerpen of personen die u interesseren en waarover u op de hoogte wenst gehouden te worden. Eventueel kan u deze stap overslaan en later aanvullen.

5. De volgende stap is het toevoegen van vrienden. Vul uw e-mailadres van Gmail, Yahoo, Hotmail, Msn, Linkedin en AOL in om automatisch vrienden toe te voegen. Ook deze stap kan u eventueel overslaan.

6. De laatste stap is het verifiëren van uw account. Ga hiervoor naar de inbox van het e-mailadres dat u in de vorige stappen opgaf en klik op de link in de e-mail.

CityFashion legt een automatische koppeling tussen uw Twitter pagina en het CityFashion systeem. De content die u via ons systeem ingeeft, verschijnt dus ook automatisch in de vorm van "Tweets" op uw Twitterpagina.

U kan deze koppeling eventueel ook heel eenvoudig zelf leggen:

Bekijk hier het FAQ-artikel "Hoe leg ik zelf een koppeling tussen Winkelbeheer en mijn Twitter pagina?"