ID #1267

Foursquare - Hoe kan ik mijn pagina beheren?

CityFashion beheert uw locatie vanuit het CityFashion Manager account. Indien u graag toegang hebt en beheerder wordt van de Foursquare pagina van uw zaak, dient u aan CityFashion Support (support@cityfashion.be) volgende zaken door te geven:

• de naam van uw winkel/zaak
  • het adres van winkel/zaak
  • het emailadres door te geven waarmee u inlogt op Foursquare

Hebt u zelf nog geen Foursquare account, dan kan u dit aanmaken via https://foursquare.com/signup en vervolgens bezorgt u ons het emailadres dat u hier hebt opgegeven samen met de andere gegevens hierboven vermeld.