Onderwerpen
ID #1228

Routebeschrijving: Waar vind ik de kantoren van CityFashion?

Onze kantoren zijn op het onderstaand adres gevestigd, in de gebouwen van Mediahuis Limburg:

Herkenrodesingel 10
3500 Hasselt
Tel: +32 (0)11 36 00 36 


Komende van Antwerpen (via E313) of Brussel (via E314):
Op het klaverblad in Lummen volgt u de E313 richting Hasselt/Luik. U neemt de eerste afrit (Hasselt-West, 27bis) en vervolgt uw weg op de N2 richting Hasselt. Eens aangekomen op de ring van Hasselt (R71), slaat u linksaf richting Eindhoven. Aan de volgende rode lichten maakt u rechtsomkeer om op de Herkenrodesingel te geraken. U neemt de eerste afrit rechts onmiddellijk na de brug over de kanaalkom (Ring Z.9). Op het einde van deze afrit slaat u linksaf en kan u zich verder begeven naar ons kantoor. Gelieve u aan te melden aan de hoofdreceptie.

Komende van Aken, Luik of Maastricht (via E313):
U neemt de afrit in Rapertingen (Hasselt-Oost, nr 29). Op het einde van de afrit komt u op de N20 terecht en draait u naar rechts, de Luikersteenweg op richting Hasselt. Eens aangekomen op de ring van Hasselt (R71) draait u naar rechts de Gouverneur Roppesingel op, richting Eindhoven. Vervolgens vervolgt u uw route op de Gouverneur Verwilghensingel. Op het einde van de Gouverneur Verwilghensingel rijdt u rechtdoor om op de Herkenrodesingel te geraken. U neemt de eerste afrit rechts onmiddellijk na de brug over de kanaalkom (Ring Z.9). Op het einde van deze afrit slaat u linksaf en kan u zich verder begeven naar ons kantoor. Gelieve u aan te melden aan de hoofdreceptie.

Komende van Eindhoven/Noord-Limburg:
U volgt de N74 richting Hasselt tot aan de Ring van Hasselt (R71). Vlak na de brug over het Albertkanaal in Hasselt draait u onmiddellijk rechts de Herkenrodesingel op. U neemt de eerste afrit rechts onmiddellijk na de brug over de kanaalkom (Ring Z.9). Op het einde van deze afrit slaat u linksaf en kan u zich verder begeven naar ons kantoor. Gelieve u aan te melden aan de hoofdreceptie.

Labels: -

verwante artikelen: