ID #1097

Hoe herstart ik mijn iPad?

DE CITYFASHION STORECONNECT APPLICATIE WORDT SINDS EIND 2014 NIET MEER ONDERSTEUND.

SINDS EIND 2016 WERD DE APPLICATIE OFFLINE GEHAALD UIT DE APPLE APP STORE. ONDERSTAANDE UITLEG IS NIET MEER VAN TOEPASSING. WIJ RADEN U AAN OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN EN IN TE GEVEN VIA HET CITYFASHION WINKELBEHEER.

Soms moet je een iPad helemaal herstarten omdat hij vastgelopen of traag geworden is.(Hard reset)
Dit kan je als volgt doen:

1. Houd de standby-knop en de home-knop tegelijk voor een tiental seconden ingedrukt.

2. Na ongeveer 10 seconden verschijnt het Apple logo, waarna de iPad zichzelf automatisch opnieuw opstart.

Na het verschijnen van het Apple Logo mag je de knoppen lossen. Het opstarten kan langer duren dan normaal.