ID #1350

Nieuwe updates StoreConnect iPad applicatie (v1.5.0)

DE CITYFASHION STORECONNECT APPLICATIE WORDT SINDS EIND 2014 NIET MEER ONDERSTEUND.

SINDS EIND 2016 WERD DE APPLICATIE OFFLINE GEHAALD UIT DE APPLE APP STORE. ONDERSTAANDE UITLEG IS NIET MEER VAN TOEPASSING. WIJ RADEN U AAN OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN EN IN TE GEVEN VIA HET CITYFASHION WINKELBEHEER.

De CityFashion StoreConnect iPad applicatie heeft een grondige update ondergaan en is weer helemaal klaar om u ook in 2015 optimaal te ondersteunen bij het verzamelen van contactgegevens. Deze nieuwe versie is vanaf nu beschikbaar in de App Store. Klik op onderstaande link om de nieuwe update te downloaden en te installeren.

http://itunes.apple.com/us/app/cityfashion-storeconnect/id422137868?mt=8

Hieronder vindt u een overzicht van de updates in StoreConnect 1.5.0:

- U kan het invulscherm voor contactgegevens verlaten door naast het invulformulier te drukken (aanraken).
- U kan nu ook straatnamen toevoegen die nog niet geregistreerd staan in het systeem.
- Een bug i.v.m. Nederlandse postcodes waardoor bepaalde straten niet gevonden werden is opgelost.
- Wanneer u een nieuwe straat ingeeft in het systeem, wordt dit permanent geregistreerd zodat u dit slechts één keer moet ingeven.
- Ongeacht de kwaliteit van uw internetverbinding, is het niet meer mogelijk om nog niet geregistreerde gegevens in het invulformulier te verliezen.
- De applicatie loopt niet meer vast bij het afspelen van een video.
- Het icoon van de wereldbol dat getoond wordt bij verlies van de internetverbinding is minder gevoelig voor kleine schommelingen. Dit icoon wordt enkel nog getoond wanneer er effectief een probleem is met de internetverbinding. Wanneer u gegevens doorstuurt met een goede internetverbinding zal dit dus niet meer getoond worden.

Opgelet: Deze nieuwe update werd getest voor alle versies van het iOS besturingssysteem tot en met versie iOS 8.1. Latere versies (updates door Apple) worden niet meer ondersteund. Eventuele bugs die het gevolg zijn van een update met een nieuwere versie worden dus niet meer door CityFashion behandeld. Wij raden u daarom af om uw iPad te blijven updaten naar een hogere versie van het iOS besturingssysteem. CityFashion kan niet verantwoordelijk gesteld worden indien de applicatie niet functioneert naar verwachtingen bij een hogere versie van het iOS besturingssysteem.

Indien u geen Apple account gegevens heeft ontvangen bij de installatie (ontvangstverklaring) raden wij u aan om een nieuwe Apple ID aan te maken alvorens de update te installeren.