ID #1013

Waarom komen oude foto's nog door op iPad?

DE CITYFASHION STORECONNECT APPLICATIE WORDT SINDS EIND 2014 NIET MEER ONDERSTEUND.

SINDS EIND 2016 WERD DE APPLICATIE OFFLINE GEHAALD UIT DE APPLE APP STORE. ONDERSTAANDE UITLEG IS NIET MEER VAN TOEPASSING. WIJ RADEN U AAN OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN EN IN TE GEVEN VIA HET CITYFASHION WINKELBEHEER.

Indien de foto's niet meer op het CityFashion profiel verschijnen zouden deze ook moeten verdwijnen op de iPad. Indien er een goede internetverbinding is op de iPad en de applicatie aan staat zal dit maximaal 2u duren voor de iPad de nieuwe foto's inlaad en de oude verwijderd. Let wel: Een goede internetverbinding is vereist!

De applicatie herstarten forceert dit proces want bij het opstarten van de applicatie kijkt de applicatie meteen na of er nieuwe foto's zijn.

Let ook op met video's, die komen ook door op de iPad en kunnen nog oude foto's bevatten in bijvoorbeeld een animoto video (geanimeerde slideshow van foto's), dit kan voor de klant verwarrend zijn en die kan dan melden dat de oude foto's nog te zien zijn op de iPad terwijl dit eigenlijk de video is die verwijderd moet worden op het CityFashion profiel van de klant en zo na enige tijd ook op de iPad zal verdwijnen.