ID #1000

Welke collectiefoto's verschijnen op de iPad?

DE CITYFASHION STORECONNECT APPLICATIE WORDT SINDS EIND 2014 NIET MEER ONDERSTEUND.

SINDS EIND 2016 WERD DE APPLICATIE OFFLINE GEHAALD UIT DE APPLE APP STORE. ONDERSTAANDE UITLEG IS NIET MEER VAN TOEPASSING. WIJ RADEN U AAN OM ZELF E-MAILADRESSEN TE VERZAMELEN EN IN TE GEVEN VIA HET CITYFASHION WINKELBEHEER.

Enkel de foto's die geen publiceerdatum in de toekomst bevatten worden hiervoor gebruikt. Indien u foto's heeft doorgestuurd via de CityFashionTransfer applicatie zullen deze ook doorkomen op de iPad zelfs indien de foto's nog niet voorzien zijn van extra metadata door het CityFashion CRM-team.

Waarom komen mijn nieuwe collectiefoto's niet door op de iPad?

De StoreConnect applicatie gaat met een interval van 2u nieuwe collectiefoto's downloaden naar de iPad. Hiervoor is een actieve internetverbinding nodig en moeten de nieuwe collectiefoto's reeds zichtbaar zijn op CityFashion. Indien u niet wil wachten kan u de applicatie herstarten en er zo voor zorgen dat de nieuwe collectiefoto's op de iPad gedownload worden.